Siste innlegg

Tannbehandling
Tannbehandlinger og hårtransplantasjon
by Oliver/ on 17 Oct 2023

Tannbehandlinger og hårtransplantasjon

Tyrkia har lenge vært kjent som et populært reisemål for de som ønsker høykvalitets tannbehandlinger og hårtransplantasjoner til en brøkdel av prisen de ville betalt i sine hjemland. Med vakre strender, kulturell rikdom og en blomstrende medisinsk turismeindustri, har Tyrkia blitt et foretrukket reisemål for de som ønsker å forbedre sitt utseende og samtidig utforske en ny kultur. Populære tannbehandlinger i Tyrkia Tyrkia har blitt et populært reisemål for tannbehandlinger av høy kvalitet.

Tannbehandling
Tannbleking til nyttår
by Oliver/ on 05 Mar 2022

Tannbleking til nyttår

Enten du vurderer Endodonti eller andre typer tannbehandlinger gjør du lurt i å snakke med oss først. Vi har gode priser og korte ventetider, både i Norge og utenlands. Du får tett oppfølging hele veien og kan vente deg godt håndverk og god service hos oss. Unn deg et flott smil Et flott smil slår det meste og får deg til å se flott ut, og yngre ut. Med kaffe og juice og mer er det lett at tennene etterhvert blir misfargede.

Tannbehandling
Billigere tannbehandling i Tyrkia
by Oliver/ on 02 Sep 2021

Billigere tannbehandling i Tyrkia

Billigere tannbehandling i Tyrkia enn i Norge har gjort det til et populært alternativ blant nordmenn i en årrekke. Endodonti og annen behandling i margen i tennene og vevet rundt, er behandling som fort kan bli veldig dyrt i Norge. Også kalt rotfylling, er det kanskje det vanligste innen endodontiske behandlinger. Som en erstatter for implantat er det mye brukt i odontologi. Mange ønsker ikke implantater før de absolutt må.

Tannbehandling
Hva er en Rotfylling?
by Oliver/ on 19 Mar 2021

Hva er en Rotfylling?

En rotfylling, eller en endodonti, er en operasjon der nerven i tannroten fjernes. Hvordan gjøres en rotfylling? Først må et avdekkes om bakterieangrepet, karies, har gått gjennom tannemaljen og helt inn til tannen. Når er rotfylling nødvendig? Hvis karies-bakteriene har nådd inn til nervene i tannen, kan dette være svært smertefullt. En rotfylling kobler ut nerven som signaliserer at det er noe galt med tannen, og fjerner den eksisterende bakterieinfeksjonen.