Tannbleking til nyttår

post thumb
Tannbehandling
by Oliver/ on 05 Mar 2022

Tannbleking til nyttår

Enten du vurderer Endodonti eller andre typer tannbehandlinger gjør du lurt i å snakke med oss først. Vi har gode priser og korte ventetider, både i Norge og utenlands. Du får tett oppfølging hele veien og kan vente deg godt håndverk og god service hos oss.

Unn deg et flott smil

Et flott smil slår det meste og får deg til å se flott ut, og yngre ut. Med kaffe og juice og mer er det lett at tennene etterhvert blir misfargede. Ikke gjem deg bort eller la være å smile for det, besøk oss i dag for tilbud innen tannbleking.

Ikke la misfargede tenner stoppe deg. I dag er det utrolig mye som kan rettes opp og man trenger ikke lenger lide i stillhet. Kom til oss så kan kan gjøre for deg og hvordan du best kan ivareta tennene dine. Ta kontakt nå så finner vi en behandling som passer deg.

Alltid flotte tenner

Enten du vurderer tannbleking, kroner eller annet arbeid vil du være i gode hender hos oss. Vi har mange åre erfaring og mange fornøyde kunder som kommer tilbake år etter år. Bestiller du time i dag kan du benytte deg av ekstra gode tidsbegrensede tilbud. Så ikke vent, bestill nå.