Tannimplantater

Tannimplantater og tannpleie

Mistet tenner eller andre tannproblemer

Tannimplantater og tannpleie

Tips og råd om tannimplantater får du hos oss. Ta kontakt for et godt tilbud eller fyll ut vårt skjema så tar vi kontakt med deg. Vi tilbyr alt innen tannpleie så ikke nøl med å ta kontakt.

Har du mistet tenner eller sliter du med andre utfordringer innen munnhygiene? Ta kontakt så hjelper vi deg. Med våre priser har du råd til å ordne opp både i brukne tenner, løse tenner og andre ting relatert til munn og tenner.

Vi tilbyr også rådgiving via zoom om du ikke har anledning til å komme til vår klinikk her i Tyrkia.

Kontakt oss

Tannimplantater og andre tjenester

Kostnadsfri vurdering

Tannimplantater i Tyrkia og alt annet innen tannpleie. Ta kontakte med oss ved å fylle ut skjemaet og så vi raskt kan hjelpe deg. Se på vår hjemmeside for gode tilbud og alle de ulike behandlingene vi tilbyr ved vår klinikk i Tyrkia. Om du heller vil at vi skal ringe deg, eller synes det er vanskelig å fylle ut skjemaet, send oss en e-post.

Besøk oss innen 48 timer

Besøk oss innen 48 timer

Ta kontakt med oss innen 48 timer for å få med deg de siste tilbudene vi har. Hos oss får du gode priser og en rekke behandlinger. Fyll ut skjemaet eller send oss en e-post nå. Alle våre tilbud gjelder i minst 48 timer.

Kontakt oss

Lang erfaring innen odontologi

Velger du oss kan du være sikker på at vi leverer avtalt behandling innen tidsfristen. God service og gode priser.

Unngå lange ventelister og skyhøye priser. Stol på at du får behandlingen du har bestilt, til avtalt tid.

Når du velger oss får du lang ekspertise innen alle former for tannpleie. Så du er sikker på å være i trygge hender og slipper ubehagelige overraskelser. God tannpleie vil du ha gleden av livet ut så bruk bare gode tannleger.

Mistet tenner, eller biter av tenner? Ta tak i det før det blir verre, ta kontakt nå.

Priser for tannimplantat og alle andre tjenester

Nordmenn som er fornøyde

Måtte bytte fasetter etter at de jeg hadde falt ut hele tiden. Alt ble ordnet kjempe raskt, fornøyd med resultatet. Sitter fortsatt bra nå lenge etter behandlingen. Kan anbefale til alle.

Robin
Fasetter

Hatt problemer med en tann lenge så da jeg allikevel skulle på ferie var det bra å kunne kombinere. Minimalt med vondt og alt gikk bra. Veldig fornøyd med alt.

Alex
Rotfylling

Fikk implantat etter at nesten hele tanna hadde falt ut. Fungerer bra med ny tann så glad for at jeg endelig hadde råd til å ordne opp. Anbefaler denne klinikken.

Anton
Mistet tann
Mistet tenner eller andre uhell, ring oss

Vi har bare sertifisert helsepersonell

Mistet tenner eller andre uhell, ring oss

Endodonti eller problemer med tannmargen og vevet rundt kan enkelt bedres hos oss. Vi utfører også forebyggende pleie og rotfyllinger. Bruk bare sertifiserte tannleger og helsepersonell. Bruker du oss kan du være trygg på at all behandlinger blir utført forskriftsmessig.

Tannimplantater og alt annet innen tannpleie får du hos oss. Ikke la problemene bli større fordi du ikke har økonomi til det eller er redd for å gå til tannlegen. Vi hjelper deg som har tannlegeskrekk og tilpasser løsninger etter din økonomi. Ta kontakt med en gang for gode tilbud.

Kontakt oss