Tanntrekking

Tanntrekking og tannhygiene

Ta tak i tannskader nå

Tanntrekking og tannhygiene

Tips og råd om tanntrekking. Vårt beste råd er å komme til oss i utlandet og få utført trekking og andre behandlinger for en brøkdel av hva det vil koste i Norge. Korte ventelister trekker også opp.

Tannskader skal du ikke la være. Nå har du råd til å ta tak i alt du har ønsket å gjøre, og trengt å gjøre, i årevis. La oss hjelpe deg til å få det smilet og den tannhygienen du alltid har ønsket deg.

Tanntrekking i Tyrkia er både rimelig og kan gjøres raskt. Kombiner det med sol og shopping nå mens du kan.

Kontakt oss

Tanntrekking på timen

Kostnadsfri vurdering

Kostnad for tanntrekking varierer etter tannstilling og andre forhold. Vi tilbyr uansett gode priser og er langt lavere i pris enn våre norske kolleger. Hos oss slipper du og vente og får til og med tid til ferie og bading. La oss ta oss av alle dine tannbehov på en skånsom og effektiv måte. Og til priser som gir deg mer til shopping og moro.

Besøk nå for tilbud

Besøk nå for tilbud

Vi har ulike tilbud og kampanjer så snakk med oss nå. Med bare kvalifisert personell tar vi oss raskt og effektivt av dine behov innen tannhygiene. Alt for ofte ser vi nordmenn som ikke har råd til grundig behandling. Hos oss har du råd.

Kontakt oss

Lang og bred erfaring

Vi er effektive og skånsomme og har mange års erfaring med alle typer behandlinger innen tannhelse. Ta kontakt i dag.

Overlat bare tennene dine til noen som vet hva de gjør og som gjør det hver dag, år etter år.

Vi følger med på det siste innen odontologi og har alt det nyeste utstyret. Kom til oss som har god kompetanse og godt fornøyde kunder. Vi vet hva vi gjør og det er din beste trygghetsgaranti. Profesjonell og vennlig service til alle.

Tannskader og annen problematikk er ikke noe problem for oss. Du får enkel og effektiv behandling.

Tanntrekking i utlandet med fornøyde kunder

Smilende fornøyde kunder

Godt var det ikke, men utrolig mye bedre enn før i Norge. Fikk en sykdom for noen år siden som gjør at jeg måtte trekke noen tenner. Anbefaler disse folka.

Amalie
Tanntrekking

Har vært plaget med dette hele livet, men aldri hatt råd til å gjøre noe med det. Fikk vite at det ikke er dekket i Norge. God behandling, minimalt med smerte.

Merete
Skjev tannstilling

Slapp med skrekken og trengte kun en liten rotfylling. Så blei mye mindre vondt enn jeg frykta. Må bare anbefale denne klinikken til alle. Takk for nå, fine folka i Tyrkia!

Gabrielle
Rotfylling
Tannskader ser vi mer og mer av

Bare kyndige ansatte

Tannskader ser vi mer og mer av

Alle våre ansatte er sertifiserte. Vi har også spesialister i Endodonti. Enten du trenger rotfylling eller andre behandlinger i tannmargen. Alle våre behandlere er sertifiserte og vet hva de driver med. Vi er også sertifiserte i laserbruk så kontakt oss idag.

Tanntrekking og andre alvorlige tannproblemer kan du trygt og enkelt komme med til oss. Vår klinikk har lang erfaring og du vil oppleve en tilnærmet smertefri behandling. Vi tilbyr også preventiv behandling innen alle typer tannpleie og munnhygiene. Fyll ut skjema nå for en effektiv tilbakemelding og gode tilbud.

Kontakt oss