Priser

Priser for tannbehandling i Tyrkia

Endodonti er en behandling av margen i tennene og områdene rundt. Den kanskje mest kjente av disse er rotfylling. Kostnad ved rotfylling kan fort bli høy så velg oss som tilbyr deg gode priser og rask behandling.

Priser for tannbleking, tanntrekking og andre behandlinger kan du se her. Ta kontakt for gode tilbud og kvantumsrabatter. Har du spørsmål eller vil ha rene prisforslag for flere type behandlinger, fyll ut vårt skjema. Da får du rask og konkret bistand og pristilbud så du kan bestille flybilletten og motta din behandling innen svært kort tid.

Fyll ut vårt skjema nå så kan vi gi deg den beste hjelpen raskest mulig. Da kan du både bli oppdatert på tilbud og andre priser. Samt mere informasjon om ulike ventetider og når vi er klare til å ta imot deg i solfylte Tyrkia.

Kontakt oss
+
=
Estetiske tannbehandlinger

Les hva våre kunder sier

Så smertefritt som det kan få blitt. Rotfylling er ikke bare bare, men godt fornøyd med all behandlingen jeg mottok på denne klinikken. Anbefales til alle, også de med tannlegeskrekk.

Eline
Rotfylling mm

Omfattende behandling som tok litt tid. Bl veldig godt ivaretatt og resultatet var upåklagelig. Kommer til å reise tilbake for mer behandling til høsten. Anbefales.

Ingerid
Skjeve tenner

Alt ble ordnet veldig raskt og alle liker resultatet. Kona er kjempefornøyd og da er alltid godt. Kjempeflinke folk og godt å kunne snakke norsk og bli forstått.

Jacob
Tann fasetter
Vi har mange, lange kundeforhold

Bare nytt utstyr

Vi har mange, lange kundeforhold

Estetiske tannbehandlinger eller kosmetiske, er alle former for behandling som gjør at tennene ser finere og mer symmetriske ut. Unn deg fine tenner, nå har du råd til det om du bruker oss. Vi har gode tilbud og ulike prismodeller så du endelig kan få drømmen din oppfylt om en feilfri tanngard. Ta kontakt nå.