Tjenester

Tannlege i Tyrkia

Tannlege i Tyrkia

Velger du å reise utenlands for tannbehandling kan en tannlege i Tyrkia tilby gode priser og korte ventetider. Hvorfor ikke kombinere det med sol og bading. Ta deg en ferie og kontakt oss nå for gode tilbud.

Les mer om tannlege i Tyrkia her
Endodonti og andre behandlinger

Bare moderne utstyr

Endodonti og andre behandlinger

Endodonti handler om behandling av margen i tennene og vevet rundt. Mest kjent er kanskje rotfylling innen behandling i marg.

Les mer om endodonti behandling her
Tannbleking

Tannbleking

Tannbleking er en hurtig og effektiv behandling som umiddelbart gir deg gode resultater. Vi tilbyr ulike varianter og disse behandlingene er rimelige og effektive. Ta kontakt med oss for å snakke om ulike former for bleking.

Les mer om tannbleking her
Godt fornøyde kunder

Hva våre kunder sier om oss

Trengte en ordentlig rens og bleking oppe. Svært fornøyd med resultatet og det har holdt seg flott siden. Planlegger ny tur for å ta nede også. Virkelig bare å anbefale.

Hjalmar
Bleking

Selv om det ikke er godt å rotfylle er alternativet verre. Ville ikke ha implantat så dro heller hit. Alle er kjempeflinke og greie så bare godt å si. Anbefaler.

Endre
Rotfylling

Hadde vært ingen ulykke så tennene endte opp med å se ekstra stygge ut. Etterpå ble de kjempeflotte og du ser virkelig stor forskjell. Drar igjen for mer behandling snart.

Christine
Endodonti behandling
Gratis rens

Gratis rens

Kontakta oss