Skallfasetter

Skallfasetter for en perlehvit tanngard

Knekt tann og alle andre problemer

Skallfasetter for en perlehvit tanngard

Tannskader oppstår raskt og må raskt taes tak i. Ikke utsette det fordi du ikke har råd, men kom til oss i stedet. Vi har gode priser og ingen køer slik at du kan utbedre skaden nå.

Alle typer tannskader som knekt tann, regulering og bleking. Vi kan hjelpe deg med alt inne tannpleie og du får behandling med en gang istedenfor å vente i månedsvis som du vanligvis må i Norge. Ikke gå rundt og ha det vondt.

Estetisk tannbehandling i Tyrkia er et godt alternativ til lange ventelister og dyre priser i Norge. Kontakt oss for tilbud.

Kontakt oss

Skallfasetter på timen

Kostnadsfri evaluering

Priser for kosmetisk tannbehandling som tannfasetter og bleking får du ved å ta kontakt med oss. Vi tilbyr gode priser og trygg behandling. Bli fin på timen med fasetter eller bruk litt lenger tid med en usynlig regulering. Ta tak i tennene dine nå. Med usynlig regulering er det ingen som ser hva du gjør. Du blir aldri for gammel til å pynte på tanngarden.

Bli fornøyd

Bli fornøyd

Vi er opptatte av at du skal bli fornøyd og ha lyst til å komme tilbake for andre behandlinger. Derfor strekker vi oss langt for hver kunde og er takknemlige for alle tilbakemeldinger. Ikke nøl med å si ifra om det er noe du ønsker annerledes.

Kontakt oss

Årelang erfaring

Solid ekspertise, fornøyde kunder og årelang erfaring er grunnene til at du skal komme til oss. Ikke nøl med å ta kontakt.

Ikke overlat tennene dine til tilfeldighetene eller til noen som ikke kan det de gjør like godt som oss.

Du er sikker på å få et meget godt resultat og ikke minst under svært trygge forhold. Bruk oss som vet hva vi gjør og tilbyr fornuftige priser. Heller enn å bruke noen som ikke er sertifiserte, selv om de tilbyr lavere priser.

Knekt tann eller andre tannproblemer får du raskt hjelp med om du kommer til oss.

Kosmetisk tannbehandling og alt annet

Langvarige kundeforhold

Fikk omfattende behandling av denne klinikken for skjeve tenner og andre ting. Kan ikke få sagt hvor fornøyd jeg er med alt. Mannen min fikk også hjelp med sine problemer.

Lisbet
Skjeve tenner

Selv om Lisbet og jeg ikke er unge lenger, ønsket vi å fikse på noen ting som har plaget oss i alle år. Med slike priser kunne vi endelig gjøre noe med det. Kjempefornøyd med mine fasetter.

Frode
Skallfasetter

Hadde en sykdom som ung som gjorde at tennene ble veldig gule. Dette fikk jeg ikke dekket i Norge så da dro jeg heller til Tyrkia. Svært tilfreds med alt.

Eirik
Guletenner
Knekt tann med mer

Vi er stolte av å kunne tilby deg det beste

Knekt tann med mer

Vi er stolte av å kunne tilby deg det beste og har en rekke behandlinger innen odontologi og særlig Endodonti. Vi samarbeider med tannleger i Norge og har mange og lange kundeforhold med fornøyde kunder fra hele verden, og fra Norge.

Skallfasetter er både rimelig og flott når du vil gjøre litt overflatebehandling. De settes på og du får et resultatet som vil vare lenge. Pass på de nye fasettene dine med tips fra oss, så skal du se at de holder veldig lenge. Mange av våre kunder kommer tilbake.

Kontakt oss