Endodonti behandling

Endodonti behandling og mer

Endodonti behandling og mer

Rotfylling er kanskje den mest kjente endodotiske behandlingen som finnes. Dette gjøres istedenfor implantat fordi det er noe mange helst vil slippe om de ikke absolutt må. Det skjer med bedøvelse og er en behandling vi anbefaler.

Sykdom i tannmargen er like alvorlig som det høre ut som og kan gjøre vondt. Istedenfor å trekke tannen og eventuelt erstatte med implantat, anbefaler vi heller rotfylling. En rotfylling gjøres i bedøvelse og kan gå raskere om det er en fortann kontra en jeksel.

Behandling i utlandet er både billigere og raskere. Husk at du også skal betale for fly, hotell, mat og mer.

Kontakt oss

Endodonti behandling og andre behandlinger

Fri vurdering

Priser for rotfylling varierer etter hva slags tann og hvor omfattende den skal være. Vi er uansett mye billigere enn våre norske kolleger så ta kontakt idag for priser. Vår klinikk er stolte av å kunne tilby et omfattende tilbud av ulike behandlinger så du kan få de tennene du alltid har ønsket deg. Rimelige priser og god service gjør oss til nordmenns favoritt.

Kontakt oss for midlertidig tilbud

Kontakt oss for midlertidig tilbud

Fyll ut skjema så vil vi snart komme til ake til deg med priser og tilbud. Slik kan vi best gi deg svar på det du trenger og du kan planlegge turen din til oss med en gang. Unngå lange køer og stive priser.

Kontakt oss

Bruk bare fagfolk

Selv om du vil ordne tenne, ikke gjør det for enhver pris. Bruk oss som er erfarne og godkjente spesialister.

Vår klinikk setter sin stolthet i å bare bruke godkjente fagfolk og topp moderne utstyr for din trygghet.

Vi forstår godt at dy ønsker å benytte deg av gode priser utenlands. Men sjekk litt rundt og bruk godkjente klinikker så slipper du problemer senere. Velg oss som bare har topp utstyr og sertifisert personell for din trygghet og komfort.

Sykdom i tannmargen kan du gjøre noe med uten at det koster skjorta, så ta kontakt.

Endodonti i Tyrkia og andre anmeldelser

Vi har fornøyde kunder

Har gruet lenge for å gjøre noe med dette. Ikke har jeg hatt råd heller. Svært godt fornøyd med behandlingen her, godt er det jo ikke. Takk for god hjelp!

Helena
Rotfylling

Måtte trekke en tann etter å ha blitt slått ned. Kjempedyrt i Norge men i Tyrkia hadde jeg råd. Ferie fikk jeg også tid til. Anbefaler disse folka til alle.

Frode
Tannhelse

På tide å «bytte» ut de gule tenna med noe som ser litt freshere ut. Skikkelig billig og skikkelig bra. Kommer tilbake for mer behandling snart. Takker alle på klinikken.

Olivia
Tannbleking
Sykdom i tannmargen bør du ta tak i med en gang

Vi er stolte av å være best

Sykdom i tannmargen bør du ta tak i med en gang

Endodonti og andre former for tannpleie får du hos oss. Vi hjelper deg med forebyggende arbeid fra marg til flate. Vær trygg på at du bare blir behandlet av sertifisert personell. Vi tilbyr alt av tannbehandling og det nyeste innen odontologi.

Endodonti behandling som rotfylling og alle andre behandlinger får du i vår klinikk. Kontakt oss idag for hele behandlingstilbudet, ventetider og andre pågående kampanjer. Ikke gå glipp av muligheten til å kunne gjøre enda mer av behandlinger for en brøkdel av prisen hjemme. Ta kontakt når ikke vent lenger.

Kontakt oss