Om oss

Reis utenlands

Reis utenlands

Tannbehandling i Tyrkia er et godt alternativ til lange ventelister og dyr behandling i Norge. Ta kontakt med oss idag for gode tilbud og for mer informasjon om de ulike behandlingene vi tilbyr her hos oss.

Endodonti omhandler behandling i margen i tennene og vevet rundt. Mest kjent er kanskje rotfylling som brukes istedenfor implantater. Skånsomt og effektivt behandler vi all type tannproblematikk til en rimelig pris du kan leve med. Hos oss får du varige resultater og blir godt ivaretatt. Vi snakker både norsk og engelsk så du skal være trygg på å bli forstått.

Kontakt oss

Kontakt oss for gode tilbud

Gratis evaluering

Fyll ut vårt skjema og du vil snart bli kontaktet av en fra vår klinikk.

Bare dyktige fagfolk

Bare dyktige fagfolk

Tannlege i utlandet kan du vurdere om du vil ha raskere behandling til en billigere penge. Tannbehandling i Tyrkia er et alternativ mange nordmenn bruker og som har rukket å bli svært populært på kort tid. Vi tilbyr alt av tannbehandlinger og du vil møte korte ventetider og gode priser. Hvorfor ikke kombinere det med god mat, sol og ferie? Kommer du til oss kan du kombinere både bading og behandling i flotte omgivelser. Ta kontakt for gode tilbud vi kun har kort tid.

Kontakt oss

Stol på oss

Kostnader ved tannbehandling kan variere og det er lurt å sjekke rundt før du bestemmer deg. Å få behandling i Tyrkia er langt billigere enn i Norge sø benytt anledningen mens du har den. Vi tilbyr alt innen tannhelse i topp moderne lokaler rett ved strender og shopping. Mange kunder liker også godt at vi snakker både norsk og engelsk. Snakk med oss i dag om gode kortvarige tilbud.

Om oss - Endodonti

Bare sertifiserte ansatte

Om oss - Endodonti

Kontakt oss