Tannbleking

Tannbleking og tannpleie

Tips og råd om tannbleking

Tannbleking og tannpleie

Kosmetisk tannbehandling eller estetisk tannpleie som mange liker å kalle det, hjelper deg å få de tennene og det smilet du alltid har ønsket deg. Nå har du råd til det så hvorfor vente? Ta kontakt nå.

Tips og råd om tannbleking får du av oss. Ta kontakt via vårt kontaktskjema og drømmen om et perlefritt smil kan bli til virkelighet på en, to, tre. Vi har gode tilbud med konkurransedyktige prismodeller. Ikke nøl lenger, kast deg ut i det.

Behandling av gule tenner og utjevningen av ujevnheter er noe av det vi gjør mest av. Ta kontakt for tilbud.

Kontakt oss

Tannbleking og ujevnheter

Fri vurdering

Estetisk tannbehandling gjøres for at du skal få finere tenner og et flott smil. Det handler også om forebygging og god tannhelse. Ikke vent lenger for nå har du råd til å ordne alt du ikke har hatt økonomi til før. Vi tilbyr ulike betalingsformer og nedbetalingsplaner slik at det tilpasses dine ressurser. Benytt deg av tilbudene vi har mens de fortsatt er gyldige.

Gratis vurdering

Gratis vurdering

Benytt deg av vårt tilbud om gratis evaluering av dine behov. Fyll ut skjemaet så vil vi enkelt kunne estimere hva du må regne med at det vil koste, og tiden det vil ta. Vi har gode finansieringsordninger så du ikke trenger vente lenger.

Kontakt oss

Topp kvalitet

Vi har topp kvalitet både på utstyr og på personell. Alt av utstyr og alle ansatte er sertifiserte og godkjente.

Vi setter vår ære i å bare tilby det beste for kundene våre. Derfor stiller vi strenge krav.

Strenge krav til ansatte og utstyr sikrer våre kunder det beste innen odontologi. Vi er lidenskapelig opptatte av at kundene skal føle seg trygge og bli godt ivaretatt under hele oppholdet her. Du kan og kontakte oss senere om det trengs.

Tips og råd om tannbleking får du ved å kontakte oss. Vi tilbyr alt innen bleking.

Kostnad for estetisk tannbehandling og mer

Glade kunder

Kjempegode priser. Flott resultat og skikkelig bra behandling. Alt gikk kjempefort og alle var veldig blide og profesjonelle. Kommer selvfølgelig tilbake snart igjen. Takk til alle, sees snart igjen da.

Mia
Bleking

Usj, så var det ikke noe jeg kunne utsette lenger. Gikk bra da. Bra pris og bra behandling som kan anbefales alle som har skikkelig tannskrekk slik jeg har. Takk!

Alexander
Tanntrekk

Tenna mine ser ikke ut på høylys dag! Endelig fikk jeg ordna oppi det og til en pris som gikk an også. Lykkelig for endelig å ha kunnet ordne opp.

Linea
Utjevning
Tips og råd om tannbleking? Les her

Kun de beste

Tips og råd om tannbleking? Les her

Spesialister i Endodonti og alt annet innen odontologi. Kom til oss fordi vi kan hjelpe deg med alt av tannpleie. Hos oss må du ha godkjent fagutdannelse for å få jobbe. Samt jevnlige sertifiseringer i nytt utstyr og ny teknologi.

Tannbleking er noe av det vanligste av kosmetisk tannpleie nordmenn liker å få gjort. Det er enkelt og effektivt og du vil med en gang få et flottere smil. Vi gir deg råd for hvordan du kan holde det ved like og ha glede av dine hvite tenner lenger.

Kontakt oss