Tannlege

Tannlege utenlands

Tannbehandling i Tyrkia

Tannlege utenlands

Tips og råd om valg av tannlege når du ønsker å få utført behandlingen i utlandet. Vi tilbyr bare flinke fagfolk og fornuftige priser. Velg trygghet og kompetanse i Tyrkia fremfor å velge den ned lavest priser.

Tannbehandling i alle former får du ved vår klinikk. Vi bruker bare sertifisere fagfolk for din trygghet og komfort. Husk at forsikringen ikke alltid gjelder om du velger noen som er usertifiserte. Bruk heller en klinikk med bare sertifisert og serviceinnstilt personell.

Kostnader for tannlege i utlandet varierer, så husk å velge noen som har papirene i orden. Da gjelder også forsikringen din.

Kontakt oss

Tannlege, hjemme eller utenlands?

Fri konsultasjon

Priser for tannlegebehandling varierer veldig om du gjør det hjemme eller velger å reise utenlands. Ikke ta unødige sjanser og velg heller en klinikk med lang erfaring og mange fornøyde, norske kunder. Hos oss vil du ha råd til å gjøre alle de endringene du alltid har drømt om. Samtidig vil du ha tryggheten i at vi bare bruker godkjent utstyr og godkjent personell.

Viktig at du blir fornøyd

Viktig at du blir fornøyd

At kundene våre blir fornøyde er selvfølgelig viktig for oss. Derfor er dine tilbakemeldinger essensielle for at vi kan bli enda bedre. Ikke nøl med å si ifra enten du er fornøyd eller ikke, så vil vi ta tak i det med en gang.

Kontakt oss

Bred kompetanse

Vår klinikk er glade for å kunne gi deg det beste innen tannhelse. Vi har fokus på kvalitet og kompetanse.

Vær trygg på å få den beste behandlingen med kvalifiserte fagfolk når du kommer til oss. Ingen hull i kompetansen.

Både du og forsikringen din kan følge dere trygge på at vi kun bruker sertifisert utstyr og sertifiserte mennesker. Du er alltid trygg hos oss og din sikkerhet betyr alt. Derfor er vi kanskje ikke de billigste, men blant de beste.

Tannbehandling i Tyrkia kan være trygt og rimelig. Benytt deg av kort ventetid og gode tilbud.

Tannlege i Tyrkia og kundetilfredshet

Mange tilfredse nordmenn utenlands

Aldri godt å trekke en tann, men ble godt fulgt opp og alt gikk knirkefritt. Bare å anbefale denne klinikken. Allerede booket flere behandlinger og bestilt ny tur. Takk altså.

Hildur
Trekking av tann

Ble lei av å se ut som jeg var åtti, så fikk bytta og satt på flere fasetter. Kan anbefale disse folka, billig var det også. Garantert flere turer snart.

Emil
Fasetter

Fikk valget mellom implantat eller å rotfylle. Valgte det siste, siden å trekke tanna blir like vondt. Ikke noe problemer med tanna etter dette, dødsglad for at det er ute av verden.

Rebecha
Rotfylling
Tannbehandling til lavere priser

Bare fornøyde kunder

Tannbehandling til lavere priser

Endodonti rotfylling og andre problemer i tannmargen og vevet rundt, tar vi oss av. Enkelt, raskt og rimelig. Ta kontakt. Vår klinikk bruker bare gode fagfolk og sertifisert, solid utstyr. Overlat tennene dine til oss for effektiv og trygg behandling.

Tannlege trenger ikke være dyrt om du reiser til Tyrkia. Korte ventelister, godt utstyr og flinke tannleger gjør at mange nordmenn reiser utenlands. Kom til oss i Tyrkia og du vil ha råd til å ordne flere ting som har plaget deg og få smilet du alltid har ønsket deg.

Kontakt oss